Een eenvoudige sleutel voor bedrukte kartonnen bekers onthuld

Amsterdam, Parijs of een beursvloer: we organiseren het. Wij tonen dit reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering mogen we vaak nóg ons dag eerder leveren.

U kan de koffiebekers betreffende karton laten drukken met een afbeelding ofwel tekst tot keuze. Zo kunt u dan ook een koffiebekers bijvoorbeeld verrijken met de bedrijfslogo, doch kunt u er ook de slogan ofwel een andere tekst op laten zetten. Ook indien u ons omvangrijke en opvallende afbeelding op een kartonnen koffiebekers wilt laten zetten, is het geoorloofd.

Volgens CUPSZ kan zijn er nauwelijks lekkerder communicatie geneesmiddel dan ons bedrukte kartonnen beker! Betreffende het drukwerk tot dit vormen betreffende de beker, wij doen dit elkeen in Tilburg. Door een meerdere formaten en bedrukkingen zijn een mogelijkheden enorm! 

Keuze uit 2 soorten bekers; betreffende een enkelwandig-karton (goedkoper) ofwel met dubbelwandig-karton. Vanwege dubbelwandig karton geldt; ons uitstekende isolatie opdat een drank langer warm blijft en u dan ook brandt uw vingers ook niet met de hete drank.

Bekers met karton worden gewoonlijk slechts eenmalig aangewend, maar dit betekent ook niet het de bekers van vreselijke capaciteit behoren. Door bekers over prima capaciteit te verkopen kan u dan ook net wat verdere plezier hebben betreffende de warme drank welke u dan ook drinkt.

Een meeste mokken en bekers zijn in verschillende kleurcombinaties te drukken. Belangstelling uw contactpersoon voor Relatiegeschenk4you naar een mogelijkheden voor het bedrukken betreffende glazen, mokken en bekers.

nl. Totaal vrijblijvend! Tevens ingeval je interesse hebt in kunststof koffiebekers betreffende merknaam, ijsbekers bedrukken of kartonnen milkshake bekers bedrukken: schroom ook niet en neem aanraking met ons op.

Enkelwandige kartonnen bekers zijn stevige koffiebekers die echt bestemd bestaan wegens warme en koude dranken. Voor PromoCups kan u dan ook verder terecht voor al uw koffiebeker accessoires. Wij leveren u o.a. roerstaafjes, deksels en sleeves met.

Ook wegens kartonnen bekers drukken zit jouw voor het echt. Wij hebben een ruim assortiment met kartonnen bekers, passend wegens zowel persoonlijk gebruik ingeval voor promotie. Maxilia - is betreffende ruim tien jaar ervaring - specialist in bedrukken.

Neem dan contact op! Op de webshop berekent u dan ook vlug en eenvoudigweg hetgeen de kunststof, papieren ofwel dubbelwandige koffiebekers kosten. Alle bekers beschikken over een groot bedrukbaar oppervlak en zijn heel geschikt om te bedrukken met de persoonlijk tekst, merknaam of ons andere opdruk.

Mogelijk wilt u dan ook uw klanten verscheidene hoeveelheden soep voorstellen, zodat de klant alleen kiest hoeveel soep hij of ze voor u wil bestellen. Heeft u dan ook meerdere hoeveelheden betreffende de lekkere soep aan, dan heeft u dan ook verscheidene formaten benodigd voor uw soepbekers.

Keuze uit enkelwandig-karton ofwel dubbelwandig-karton. Vanwege dubbelwandig karton geldt; een zeer goede isolatie en u brandt uw hand niet met een hete drank. Al die koffiebekers bestaan geschikt wegens ook koude ingeval warme dranken en zijn al die milieu-hulpvaardig. Karton word via de milieu afgebroken.

Waar de meeste drukkerijen erg lang over een verzending doen, worden alang onze producten de volgende dag alang verzonden. U dient dan wel voor 16:00 uur te bestellen. Bovendien worden alang onze producten here kosteloos verzonden. U wordt zeker ook niet verrast betreffende genoeg onkosten, doch betaald slechts wegens dit drukken met uw kartonnen bekers. 

In 2004 zochten we tot ons mogelijkheid om ons eigen merk mineraalwater op een markt te bezorgen. Alang snel kwamen wij er voor het het wel mogelijk was maar dat wij anti een enorme minimale afname aankeken. Daarvoor moest dan ook ons opslagruimte gezocht geraken betreffende alle kosten aangaande dien. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *